Gepubliceerd op: 29 september 2015

Fink: snel inzicht in uw financieringskansen

Fink vereenvoudigt het proces van financiering aanvragen voor mkb-ondernemers. U hoeft slechts één keer gegevens in te vullen en uw informatieaanvraag wordt verstuurd naar meerdere passende financiers. Daardoor wordt het voor u snel duidelijk bij welke instantie u financiering kunt aanvragen.

Fink staat voor 'Financieringslink' en is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken. Het is een online portaal waarmee het midden- en kleinbedrijf eenvoudig inzicht kan krijgen in hun financieringskansen bij meerdere financiers. Met Fink ziet u als ondernemer snel en gemakkelijk bij welke financiers u in aanmerking komt voor financiering.

Hoe werkt het?

In een beveiligde omgeving vult u uw plannen en een aantal financiële gegevens van uw bedrijf één keer in. Fink toont dan een lijst van aangesloten financiers, uiteenlopend van crowdfundingsplatforms tot participatiemaatschappijen en kredietunies. U kunt kiezen uit deze financiers. Vervolgens dient u met één druk op de knop uw aanvraag in bij de door u uitgekozen financiers. Via het portaal laat de financier u weten of uw aanvraag voor financiering bij hen kans maakt.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van Fink.