Ondernemersklankbord

Heeft u als ondernemer vragen die u met iemand met een ervaren kijk op de zaken zou willen bespreken? Dan kunt u gebruik maken van het gratis spreekuur van de Stichting Ondernemersklankbord, een landelijk netwerk van oud-ondernemers en managers

Stichting Ondernemersklankbord (OKB) zet zich al ruim dertig jaar belangeloos in voor ondernemend Nederland. De adviseurs van het OKB, allen (oud-)ondernemers, kennen als geen ander de ‘wetten’ van het ondernemerschap en willen deze kennis en ervaring graag delen met andere ondernemers. Het OKB stelt zich ten doel het succes van ondernemers in het MKB en de agrarische sector te vergroten. Dit doen zij door te klankborden; persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht. Jaarlijks weten drieduizend ondernemers de weg naar het OKB te vinden.

Ook u kunt klankborden met een adviseur van het Ondernemersklankbord via een gratis spreekuur op het ondernemersplein in Roermond. U kunt een afspraak maken bij Sjra Clerkx via 06 2506 5671 of sjraclerkx@kpnmail.nl .  Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Ondernemersklankbord.